Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Veel gestelde vragen: meedoenregeling

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op.

Bel ons op onderstaand nummer.
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Inwoners met een laag inkomen krijgen een gratis Stadspas met een tegoed als steuntje in de rug. Zij kunnen hun tegoed besteden bij aangesloten partners op educatief, sportief, recreatief en cultureel gebied in groot Venlo: Arcen, Belfeld, Blerick, Boekend, Hout-Blerick, Lomm, Steyl, Tegelen, Velden en natuurlijk Venlo zelf.

Inwoners die een bijstandsuitkering van de gemeente krijgen, krijgen automatisch een gratis Stadspas Venlo. Zij krijgen hierover informatie thuis gestuurd.

Als u wel een bijstandsuitkering van de gemeente krijgt, maar geen brief hebt gekregen over uw gratis Stadspas Venlo, neem dan contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 007.

Inwoners met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm kunnen in aanmerking komen voor een gratis pas. Deze kunt u bij de gemeente aanvragen. Meer informatie over de voorwaarden en een aanvraagformulier vind u hier.

Als u een laag inkomen heeft en een gratis pas krijgt, krijgen uw (minderjarige) kinderen ook een gratis pas met hetzelfde tegoed.