Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Toon Hermans Huis Noord-Limburg

Mantelzorg Meedoen

Je staat vol in het leven en geniet op jouw eigen manier, maar dan krijg je de diagnose kanker en dit zet je leven en dat van je naasten op zijn kop. Vanaf dit moment is onduidelijkheid en onzekerheid bepalend in je leven. Het krijgen van de diagnose kanker zorgt voor angsten en roept vragen op hoe je hier mee om kunt gaan. Vragen wat kanker mentaal met je doet, hoe je de ziekte een plaats kunt geven in je leven en hoe je zo goed mogelijk je leven op kunt pakken.

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg is een professionele organisatie voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Onze gecertificeerde medewerkers zijn opgeleid, onder andere door zorgspecialisten van het ziekenhuis VieCuri om jou te ondersteunen en te helpen. Onze zorg focust zich op de kwaliteit van leven en we kijken dan ook naar wat je wel kan en wil in plaats van niet meer kan. Wij bieden zorg die persoonlijk samengesteld wordt op basis van jouw wensen en behoeften. Vanuit deze insteek hebben we daarom een gevarieerd aanbod op zowel individueel als in groepsniveau en dit kan bij jou thuis of in ons ontmoetingscentrum.

Wil jij weten wat wij voor jou of voor een dierbare van jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen