Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Taekwon-do Vereniging Oh Do Kwan Venlo

Meedoen

Wat onze Koreaanse sport precies inhoudt zal je tijdens de lessen ongetwijfeld duidelijk worden. Taekwon-Do is de Koreaanse Vorm van Karate en betekent: “De kunst van het gevecht met voet en hand”. De nadruk ligt hierbij op de beentechnieken. Het is in de reinste zin van het woord een kunst.

Je maakt hierbij op wetenschappelijk gefundeerde wijze gebruik van je hele lichaam.
Alle reserves, zowel lichamelijk als geestelijk worden hierbij gebruikt en ontwikkeld. Net als alle andere sporten verbetert taekwon-do je uithoudingsvermogen en je lenigheid, verhoogt het je reactiesnelheid en concentratie vermogen en ontwikkelt het kracht en lichaamsbeheersing.Taekwon-Do is echter op de eerste plaats een vorm van zelfverdediging en biedt je naast deze “gewone” voordelen ondermeer het volgende: het kweken en versterken van zelfvertrouwen; het aanleren van de juiste ademhalingstechniek, bewustwording van verantwoordelijkheid ten opzichte van je zelf en anderen, doorzettingsvermogen en gebruik van alle spieren en geestelijke vermogen vorming van harmonie tussen lichaam en geest.

  • Hazenpad 50, 5932 TN, Tegelen, Nederland
  • 0638568847

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen