Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Restaurant Sjef

Mantelzorg

In het historische Maasdorpje Arcen vind je aan het Raadhuisplein Restaurant Sjef in een hypermodern en uniek gebouw. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je het gevoel krijg dat het Raadhuisplein deel uitmaakt van het restaurant. Het gebruik van glas, design verlichting en leuke kuipstoeltjes vormen een mooi contrast met de eeuwenoude binnenmuren. Een prachtige trap leid je naar de bovenverdieping, waar je mond helemaal openvalt van verbazing. Het glazen dak zorgt namelijk voor een ongekend panorama. Je kunt dus heerlijk dineren onder de sterrenhemel, zonder dat je last hebt van het grillige Nederlandse weer. 

Maar het restaurant is niet enkel apart omwille van dit bouwwerk. Ook de keuken is de moeite waard. Gezond koken staat hier centraal, dus er worden zo weinig mogelijk vetstoffen gebruikt. Onder het motto eerlijk en heerlijk kun je het ook zelf gadeslaan: de open keuken is de as van dit restaurant.   Iedereen is hier van harte welkom om te proeven van de unieke sfeer en uitzonderlijke keuken.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen