Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Primera Blerick

Mantelzorg Meedoen

Coöperatie Primera b.a. is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk”. Deze samenwerking heeft inmiddels onder andere geresulteerd in de grootste organisatie in de tabaks- en gemaksbranche met meer dan 530 winkels. Onze winkels kunnen gebruik maken van een uiterst professioneel dienstpakket vanuit het hoofdkantoor bestaande uit marketing, assortimentsbeheer, winkelautomatisering, winkelinrichting, financiering en (bedrijfseconomisch en juridisch) bedrijfsadvies. Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Bij Primera Blerick kunt u zowel uw tegoed van de Meedoenregeling als het tegoed van de Mantelzorgwaardering besteden. Voor de Meedoenregeling kan dit echter alleen maar voor de volgende producten: Sauna Cadeau, Nationale Bioscoop Bon, Dagje Uit Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, IJsco Fantastico Cadeaukaart, Clevers Cadeaukaart en Efteling Giftcard.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen