Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Ons Zorgbureau

Mantelzorg Meedoen

Ons Zorgbureau is ontstaan in het jaar 2018, toen Ceylan Ozkul haar visie op het leven tot leven bracht. Ceylan is altijd al een persoon geweest met een diepgaande interesse in haar medemens en een uitzonderlijk vermogen om zich in anderen in te leven. Vanuit deze intrinsieke eigenschappen legt zij de basis voor een sterke vertrouwensband, die dient als een solide fundament om gezamenlijke doelen te bereiken.

Met haar jarenlange ervaring en unieke visie had Ceylan het idee om zelf een zorgbureau op te richten. Ze wilde een organisatie creëren die volledig voldeed aan de behoeften van degenen die het het hardst nodig hebben. Het resultaat is een zorgbureau dat ongeëvenaard is in zijn benadering en zorgverlening. Ceylan’s motto luidt: “Wij gaan verder waar anderen stoppen”, en dit motto is duidelijk te zien in de werkwijze van Ons Zorgbureau en de uiterst tevreden reacties van cliënten.

We zijn er trots op dat we al vele levens hebben kunnen verbeteren en positieve veranderingen hebben kunnen bewerkstelligen. Ons Zorgbureau staat bekend om zijn uitstekende reputatie en positieve feedback van cliënten en hun netwerk maar ook van professionele instanties en mantelzorgers. We blijven ons inzetten om de beste zorg te bieden en onze impact op het welzijn van anderen te vergroten.

  • Alberdingk Thijmstraat 39, 5921 BB, Blerick, Nederland
  • 31774003784

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen