Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Dings Bloemenboetiek

Mantelzorg

Dings Bloemenboetiek is een bloemen- en plantenzaak met een ruim assortiment verse snijbloemen, planten en plantenarrangementen, vazen en potterie.

U kunt bij ons terecht voor een boeket of bloemstuk in elke gewenste stijl, van groot tot klein en voor elke gelegenheid. Denk hierbij ook aan bruids- en grafwerk, waar wij u ook graag met een goed advies van dienst kunnen zijn.

Wilt u een bloemetje laten bezorgen , dan kan dat via onze eigen bezorgdienst. Tevens zijn wij ook aangesloten bij Fleurop voor een nationale bloemenbon of een bloemengroet in binnen- en buitenland.

Ons team met jarenlange ervaring staat open voor uw wensen en/of ideeën; wij hebben persoonlijke service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan!

Wist u dat Dings Bloemenboetiek het initiatief van het Mantelzorgcompliment ondersteunt? Vanaf nu kunt u ook met de Mantelzorgpas terecht bij ons! Kijk voor meer informatie op de website van Het Ontzorgteam.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen