Stadspas.venlo stimuleert doen en genieten in de gemeente Venlo

Body Movement

Mantelzorg Meedoen

Body Movement heeft een totale oppervlakte van 2000m2 met een sfeervolle en gezellige horeca, een Milon Corner, eigen testruimte, 800m2 fitness vol met de nieuwste apparatuur van LIfe Fitness, Technogym en GYM80. Cardio-apparatuur met TV, virtuele wandelingen door wereldsteden en zelfs Internet.

Een enorme groepsleszaal, genaamd de ‘X-ZONE’ -met een veelheid aan groepslessen-, een squashbaan, een uitdagende GYM en een aparte losse gewichten-ruimte, zonnebanken en onze klanten kunnen gratis gebruik maken van onze schitterende kleedruimtes met douches en sauna, gebruik van poolbiljart en WIFI.

De visie van Body Movement is simpel; de klant centraal stellen. Dit begint direct al met de scherpe tarieven en krijgt een vervolg via uitmuntende groepslessen en de -gediplomeerde- instructors die zorgen voor de begeleiding in de fitness. We brengen samen de doelstellingen in kaart om deze optimaal te kunnen sturen en stimuleren. Want natuurlijk is sporten leuk en gezond, maar het moet uiteraard wel leiden tot het gewenste resultaat! Ons streven is dan ook om je sportieve wensen te koppelen aan onze mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over deze aanbieder? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.
Heeft u vragen over de Stadspas? Bel of mail ons via onderstaande buttons of kijk bij de veel gestelde vragen op deze website.
Wij helpen u graag verder.

088 538 70 07 [email protected] Veelgestelde vragen